Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

Djevojčica slučajno upucala svoju četverogodišnju sestru: "Naša srca su slomljena"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Trogodišnjakinja iz američke savezne države Teksas slučajno je pištoljem upucala i usmrtila svoju godinu dana stariju sestru.

Trogodišnjakinja je slučajno upucala i usmrtila svoju četverogodišnju sestru. U trenutku tragedije koja se u nedjelju popodne dogodila u Hustonu, gradu američke savezne države Teksas, djevojčice su bile u društvu pet odraslih osoba, uključujući majku i očuha preminule curice.

Svaka od pet prisutnih odraslih osoba vjerovala je da djevojčice čuva netko drugi, ali ih nitko nije nadzirao dok su bile u spavaćoj sobi, gdje je trogodišnjakinja poluautomatskim pištoljem upucala sestru, izvijestio je Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Poznati jezivi detalji: Dostavljač paketa zadavio djevojčicu (7), policiji otkrio bizaran razlog

Djevojčica je proglašena mrtvom na licu nesreće i još nije objavljeno hoće li itko prisutan biti optužen jer nije onemogućio da vatreno oružje bude izvan dohvata djece.

"Ovo se čini kao još jedna tragična priča u kojoj dijete ima pristup oružju i ozlijedi nekoga drugog. Naša srca su slomljena", rekao je Ed Gonzalez, šerif okruga Harris te dodao da je "cijela zajednica pogođena kada dijete izgubi život na ovakav način".

Pročitajte i ovo Ilustracija Motiv nepoznat Masovna pucnjava u teksaškome trgovačkom centru: "Kaos, panika i strah!"

Također je rekao da je ovo još jedan dokaz da vlasnici vatrenog oružja moraju biti odgovorni.

"Morate ostaviti svoje oružje na sigurnom mjestu. Mora se učiniti više od jednostavnog upozorenja da se ne dira oružje", ustvrdio je.

Ni imena poginule djevojčice, njezine sestre ni ijednog člana obitelji zasad nisu javno objavljena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene