Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Engleskoj

Tragedija na Badnjak: Policijskim automobilom usmrtio djevojku, dan ranije još jedna žena poginula na isti način

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U Liverpoolu je poginula mlada žena nakon što ju je na Badnjak udario policijski automobil. Dan ranije, još jedna žena je poginula u naletu policijskog automobila.

Žena u 20-ima je poginula nakon što ju je udario policijski auto na Badnjak u Liverpoolu. Hitna služba došla je na mjesto događaja u Sheil Roadu u subotu navečer nakon dojave o sudaru pješaka i policijskog vozila.

Formalna identifikacija tek treba biti obavljena. Policija Merseysidea rekla je kako apelira na sve svjedoke koji bi mogli pomoći istrazi.

Tragedija se dogodila dan nakon što je 53-godišnja žena poginula. I nju je udario policijski automobil, u širem Manchesteru.

Nakon što ju je udarilo policijsko vozilo u Roytonu u petak ujutro, majka troje djece Heather Smedley prevezena je u bolnicu, ali je ubrzo umrla, piše Independent.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JAVITE SE U prometnoj nesreći ozlijeđeno dijete: Policija ima važnu molbu za sve građane

Obitelj ju je opisala kao najdivniju majku, kćer, suprugu i prijateljicu. "Ona je bila ljepilo koje je držalo našu obitelj na okupu. Njezina otpornost i dobrota nadahnule su nas sve da budemo bolji", rekli su iz njezine obitelji o Smedley.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene