Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grozan slučaj

Teslom sletjela u jezero i utopila se: Policija otkrila da je milijarderka bila pijana

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je objavila izvješće o smrti američke milijarderke koja se utopila u jezeru, a ono je pokazalo da je bila pijana.

Angela Chao, američka milijarderka i pomorska tajkunica, bila je pijana kada je prošlog mjeseca sa svojim automobilom Teslom upala u jezero i utopila se na ranču u Teksasu, poručeno je u četvrtak iz policije. 

Tako je Ured policijskog okruga Blanco objavio je da je razina alkohola u njezinoj krvi bila tri puta veća od dopuštene te da je njezina smrt nesretan slučaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasile se Hrvatske šume Danas je Svjetski dan šuma: Saznajte koliko Hrvatska ima prirodnih šuma, iznenadit ćete se

50-godišnja  Angela Chao preminula je 10. veljače nakon što se automobilom zaputila s imanja nakon večere u blizini Johnson Cityja. Chao je pozvala sedam prijatelja na vikend na njezino imanje, a večer prije toga bili su na koncertu repera Pitbulla u Austinu, piše BBC.

Nakon večere automobilom se zaputila s imanja u svoj dom, ali prilikom vožnje unazad upala je Teslom u jezero. Iako je odmah pozvala pomoć i prijatelji su je pokušali izvući, nije joj bilo spasa. Tek su policajci kasnije uspjeli razbiti staklo i izvući je, no tada je već bilo prekasno.

Pročitajte i ovo Napad na Kijev Ima žrtava Veliki ruski napad na glavni grad Ukrajine, gradom odjekuju eksplozije

Pročitajte i ovo Dionice rekordna godina Hrvatski Telekom isplatit će dioničarima najviši iznos dividende u zadnjih 11 godina

Angela Chao bila je predsjednica i izvršna direktorica obiteljske brodarske tvrtke Foremost Group, koja upravlja globalnom flotom brodova za prijevoz tereta, a bogatstvo je procijenjeno  na više od 14 milijardi dolara.

Bila je udana za Jima Breyera, također milijardera koji se bavi rizičnim kapitalom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene