Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuli se pucnjevi

Krvava deložacija: Talačka kriza završila smrću pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj deložacije stana na jugozapadu Njemačke završio je talačkom krizom i tragedijom.

Talačka kriza odvijala se u gradu Karlsruheu kada je naoružani muškarac tijekom deložacije stana, u kojem se zabarikadirao, kao taoce uzeo četvero ljudi, među kojima su bili i ovršitelj i vlasnica stana, piše Bild. Muškarac je ubio sva četiri taoca, a nakon toga i sebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema ozlijeđenih VIDEO/FOTO Okončana talačka kriza u Njemačkoj: Specijalci ušli u ljekarnu, uhitili muškarca Slika nije dostupna zatvorio ih u sinagogu Okončana talačka kriza u Teksasu, otmičar ubijen: "Svi su oslobođeni, zdravi i sigurni"

Nagađa se da je muškarac bio u vezi s vlasnicom stana u potkrovlju.

'Specijalne snage provalile su u stan nakon što su osjetili dim, a unutra su pronašli četiri tijela. Jedno od njih najvjerojatnije je otmičar', rekao je glasnogovornik policije za Reuters. Nešto kasnije policija je objavila da je pronađeno i peto tijelo što znači da je muškarac ubio sve taoce pa i sebe.

Naoružani otmičar navodno je bio lovac, te je posjedovao različito oružje. Nakon što su se čuli pucnjevi, specijalna policijska jedinica bila je zatvorila područje oko kuće, rekao je glasnogovornik policije Juergen Schuefer. Tada je dodao da nisu stupili u kontakt s otmičarom.

Muškarac se nalazio u jednom stanu sa sudskim izvršiteljem i nekoliko osoba od jutra, tvrdi policija. Bio je teško naoružan, možda čak i s granatama, javlja informativna postaja n-tv.


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene