Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

VIDEO/FOTO Okončana talačka kriza u Njemačkoj: Specijalci ušli u ljekarnu, uhitili muškarca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U 21:10 okončana je talačka kriza u gradu Karlsruheu, specijalci su ušli u ljekarnu te uhitili muškarca.

Završena je talačka kriza u gradu Karlsruheu na jugozapadu Njemačke. U 21:10 sati u ljekarnu je ušla specijalna jedinica policije. Uhićen je osumnjičeni muškarac. U tijeku je pretraga objekta. Prema prvim informacijama, ozlijeđenih osoba nema, poručila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija umjetne inteligencije Orwell 1984 Policija tragala za odbjeglom članicom ekstremno lijeve skupine nekoliko desetljeća: Umjetnoj inteligenciji trebalo je 30 minuta Ilustracija njemačkog vojnika osumnjičenog za četverostruko ubojstvo Policija sumnja na motiv Strašan zločin u Njemačkoj: Vojnik ubio četiri osobe, među njima i dijete

Sve je započelo oko 16:30 u jednoj ljekarni te je tada policija izvijestila da je nekoliko osoba uzeto za taoce te one nisu ozlijeđene.

 

 

 

Počinitelj je navodno tražio milijun eura otkupnine, piše Bild.

 

 

"Policijska akcija još uvijek traje, ne možemo još govoriti o detaljima", u jednom trenutku oko 20 sati rekao je glasnogovornik policije. 

"Hitne službe su na terenu zbog talačke situacije u ljekarni u Ulici Ettlinger. Trenutna situacija nije jasna, uskoro više informacija", poručili su tijekom talačke krize iz policije na Twitteru.

 

 

  

Karlsruhe, nedaleko od francuske granice, grad je s oko 300.000 ljudi i dom je Saveznog suda pravde, najvišeg njemačkog suda. Policija je pozvala stanovnike da se klone tog područja, a oni, koji ne mogu do svojih domova, mogu se skloniti u obližnjoj školi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene