Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruska javnost zgrožena

Strava u vrtiću: Desetero djece zaraženo sifilisom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusiju je zgrozio slučaj u kojem je desetero djece koji pohađaju isti vrtić zaraženo sifilisom.

Desetero je djece u Rusiji zaraženo sifilisom, a pokrenuta je i policijska istraga nakon što je u javnost procurilo svjedočenje bake jednog od dječaka koji pohađa sporni vrtić, piše Neva 24. Ona je, naime, na forumu internetske stranice grada Bereznika napisala da su djeci uzimali krv kako bi proveli Wassermarov test te da su djeca podvrgnuta liječenju.

>> VIDEO Strašno: Odgajatelj u vrtiću bacio dijete i udarao ga nogama

Incident je komentirala Tatiana Muhatajeva, glasnogovornica Odbora za obrazovanje općinskih uprava i ona sumnja u istinitost svega što je izneseno u medijima. ' U svojoj 40-godišnjoj karijeri se nisam nikad susrela s takvim tipom zaraze u ustanovama koje se brinu o djeci. Teško je zamisliti pod kojim bi se uvjetima djeca u vrtiću zarazila spolno prenosivim sifilisom, ali pokrenuli smo istragu o slučaju', kazala je.

Pročitajte i ovo Dmitri Peskov prekid vatre Rusija ne vidi smisao mirovne konferencije u Švicarskoj: "To je posve nemoguće" Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene