Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak paraliziran

VIDEO Strašno: Odgajatelj u vrtiću bacio dijete i udarao ga nogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti su u kineskoj provinciji Guangdong odlučili dodatno postrožiti kriterije za dobivanje licence za odgajatelje nakon što je nasilje u jednom vrtiću izazvalo bijes javnosti.

Novi propisi reakcija su na nedavni skandal koji je izbio kada je u javnost dospjela snimka na kojoj je odgajatelj u vrtiću nasilno podignuo dijete, bacio ga na pod i šutirao. Odgajatelj je optužen za namjerno nanošenje ozljeda zbog kojega je kod djeteta izazvana ozbiljna paraliza desne strane tijela. Ozlijeđeno dijete trenutno je na rehabilitaciji, javlja Reuters.

>> 'Brižna' teta: Podigla dječaka za uši pa to objavila na internetu

Nakon ovoga skanadala ispostavilo se da u Guangdong provinciji velili broj odgajatelja nema licence koje su potrebne za obavljanje toga posla. Uz to, većina njih nema ni osnovnu obuku, a samo 10 posto odgojitelja te provincije ima potrebnu diplomu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene