Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala umirovljenika

'Deda' se neda: Šok i nevjerica na skejterskom poligonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz pomoć profesionalnog skatera umirovljenici su se suočili sa skupinom mladih te zatražili da im se sklone s puta kako bi nesmetano mogli nastaviti šetnju.

Ne bi li se izborili za lakši prolazak na dijelu šetnice na kojem je postavljen park za skejtere, skupina umirovljenika dosjetila se šale koja je nasmijala mnoge.

Pročitajte i ovo ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz Umirovljenica, ilustracija Objavio HZMO Poznato kada stižu mirovine: Osim povećanja, stiže još jedno iznenađenje za dio korisnika

Uz pomoć profesionalnog skejtera suočili su se sa skupinom mladih te zatražili da im se sklone s puta kako bi nesmetano mogli nastaviti šetnju, prenosi VBUZZ.

10 najvećih šala

Mladići su im kazali kako imaju i drugi način prelaska tog djela šetnice, te im predložili drugu stranu, no snalažljivi umirovljenici su im odgovorili kako u svojim redovima imaju umirovljenika čijih bi se skejterskih umjeća posramili mnogi među njima.

Najprije im nisu vjerovali. Dali su skate profesionalnom skejteru, koji se prerušio u starca, a onda je uslijedio šok. Kako je skupina mladića reagirala na umjeće djedice na skateu, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene