Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozivao na bunga bunga zabave

Skandal u Srbiji, Vučićeva koalicijskog partnera optužuju da je podvodio djevojčice: "Znalo se da poslije zabava one idu s njim"

Aktualno Galerija Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 7 Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 7 Foto: DNEVNIK.hr Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 6 Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 6 Foto: DNEVNIK.hr Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 5 Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 5 Foto: DNEVNIK.hr +2 Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 4 Galerija 1/7 >>
Srbiju potresa bunga bunga skandal. Koalicijski saveznik Srpske napredne stranke predsjednika Vučića osumnjičen je za organiziranje zabava na kojima su podvođene maloljetne djevojčice i žene. Među sudionicima su bili istaknuti političari i poduzetnici.

Kontroverznog srbijanskog političara Dragana Markovića Palmu oporba je optužila da je godinama organizirao zabave za političke i gospodarske moćnike. Prema svjedočenju muškarca koji je radio u hotelu u kojem su održavale, taksijem su iz Beograda stizale maloljetne djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

"Znalo se da poslije takvih zabava te djevojčice idu s njim ili s njima", potvrdio je.

Premijerka Ana Brnabić je prije nekoliko godina izjavila kako ju je Marković zvao na svoje zabave. Optužbe o podvođenju djevojčica i žena na zabavama on odbacuje. Čak je sam tražio da tužiteljstvo istraži slučaj. Tvrdi da je svjedok koji ga optužuje istaknuti član jedne oporbene stranke. Dodaje, to su samo kavanske priče.

Marković Palma bivši je gradonačelnik Jagodine i nekadašnji suradnik ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Trenutačno je predsjednik gradske skupštine. Stanovnici Jagodine na skandal različito reagiraju. Jedni misle da se o tome jednostavno ne smije pričati zbog političkog lobija, a drugi kažu kako je riječ o neprovjerenim glasinama.

Dragan Marković Palama poznat je i hrvatskoj javnosti. Prije dvije i pol godine došao je u Zagreb na poziv tadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića. Razgovarali su o ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji.

Više o ovoj temi doznajte iz videa priloženog uz tekst.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene