Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mup neće to tolerirati

Autom vukli muškarca na sanjkama po autoputu blizu Sarajeva, policija traži maksimalnu kaznu

Petorica mladića su na autocesti A1 blizu Sarajeva usporavala i ometala promet dok su jednog od njih na sanjkama vukli autom. Privedeni su na razgovor te im slijedi prekršajna prijava i novčana kazna.

 Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo poručuje kako neće tolerirati ponašanje koje ugrožava sudionike u prometu nakon što je su petorica mladića na autocesti A1 blizu Sarajeva usporavala i ometala promet dok su jednog od njih na sanjkama vukli autom.

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

D. Ž. (1997.), S. B. (1989.), E. Đ. (2000.), K.Đ. (1995.), M.A. (1999.) privedeni su na ispitivanje nakon objave divlje vožnje na YouTubeu, te im slijedi prekršajna prijava i novčana kazna. MUP ističe da će tražiti izricanje maksimalnih zakonskih sankcija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene