Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli se nakon 37 godina

VIDEO Dirljivi susret koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sestra i brat, Cindy Murray (51) i Robert Williamson (44), našli su se u vojsci nakon 37 godina razdvojenosti.

Brat i sestra iz Denvera u američkoj saveznoj državi Colorado razdvojeni su nakon što su se njihovi roditelji razveli 1970-ih godina. Mlađi Robert je ostao s ocem, a sestra Cindy otišla je s majkom, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju

>> Sestre blizanke gotovo 30 godina živjele u blizini, a da to nisu znale

Našli su se prije nekoliko mjeseci. Cindy, koja je inače medicinska sestra u vojsci otkrila je kako je njezin brat također zaposlen u vojsci i to u bazi tek nekoliko kilometara udaljenoj od one u kojoj ona radi. Za ovu je informaciju saznala nakon razgovora s ocem.

'To je moj brat', uzviknula je Cindy kada je prvi put vidjela brata.

Oboje su, kažu, dugo tražili jedno drugo, ali unatoč novoj tehnologiji i društvenim mrežama situaciju im je otežavala promjena prezimena kod Cindy i iznimno učestalo prezime kod Roberta.

Robert već ima tri odrasla sina i unuka kojeg Cindy tek treba upoznati. 'Cijelo mi je vrijeme bio tu blizu, mogli smo cijelo to vrijeme biti zajedno', zaključila je Cindy. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene