Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvučena tijela

Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Selo Resinac u Srbiji potresla je tragedija. Iz jezera nastalog iskopom zemlje za ciglanu izvučena su tijela brata (14) i sestre (17).

Sestra je skočila za mlađim bratom kako bi ga spasila i oboje su nestali pod vodom. Njihova tijela izvučena su nakon što je ispumpavanjem smanjena razina vode u jezeru, javlja Blic.

Djeca su rodom iz obližnjeg sela Donje Rečice. U Resincu su se kupali u jezeru nastalom iskapanjem zemlje za ciglanu, koje se napunilo vodom nakon obilnih kiša pa su ga lokalni stanovnici koristili kao kupalište.

Pročitajte i ovo Ilustracija U noći s petka na subotu Drama u susjedstvu: Tri vagona cisterne iskočila iz tračnica, iz jednog počeo curiti plin

Na gradilištu su bili znakovi upozorenja i radnici su upozoravali mještane da se tamo ne kupaju, ali nije bilo stalnih zaštitara ili čuvara, piše Blic.

Aktualno U kritičnom stanju: Mladić stradao na parkiralištu u Buzinu još uvijek se bori za život Nesreća na car meetu, ilustracija - 3 Nesreća na car meetu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na car meetu, ilustracija - 2 Nesreća na car meetu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na car meetu, ilustracija - 1 Nesreća na car meetu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Virag, specijalist anesteziologije Hrvatska U kritičnom stanju: Mladić stradao na parkiralištu u Buzinu još uvijek se bori za život 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene