Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sjeverno od moskve

VIDEO Srušio se ruski avion s vojnicima, snimka se širi društvenim mrežama

Srušio se ruski avion IL-76
Srušio se ruski avion IL-76 Foto: @sentdefender/Platforma X
Društvenim mrežama širi se snimka pada ruskog aviona IL-76. Još uvijek se sa sigurnošću ne zna što je bilo s 15 ljudi koji su se u njemu nalazili, ali ruski portali iznijeli su tvrdnju kako nema preživjelih.

Ruski vojni transportni avion zapalio se i srušio u regiji Ivanovo, 250 kilometara zračne linije udaljeno od Moskve. Regija je to koja se nalazi 700 kilometara od ukrajinske granice.

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj se vidi avion IL-76 koji se neprirodno spušta prema tlu dok mu motor na desnom krilu gori.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Obnova u Zagrebu Tomašević odgovorio Plenkoviću: "Obećavam da neću razmicati mikrofone, a oni neka kažu koliko su zamjenskih kuća izgradili"

Sljedeća snimka prikazuje veliki crni dim koji se širi na mjestu gdje se vojni transporter srušio.

Rusko ministarstvo obrane potvrdilo je da se avion srušio te da je u avionu bilo ukupno 15 ljudi. U avionu je bilo sedmero putnika i osam članova posade. Ruski portali objavili su da po preliminarnim podacima nema preživjelih.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

Ovaj pad dogodio se tjednima nakon što se također avion IL-76, za koji je Moskva tvrdila da je prevozio desetke ukrajinskih ratnih zarobljenika, srušio u blizini ukrajinske granice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene