Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač dobio odštetu

Reflektirajuće svjetlo s nebodera topi vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi neboder u Londonu, poznat pod nazivom 'Walke Talkie' reflektira svjetlo koje je otopilo dijelove automobila parkiranih u obližnjoj ulici, uvjeren je vlasnik vozila.

Neboder 'Walke Talkie' od 37 katova, u ulici Fenchurch, trenutačno se obnavlja i smatar se da reflektira svjetlost koja uništava vozila.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno 750.000 prometnih prekršaja prošle godine Pokrovitelj Osiguraj.me 750.000 prometnih prekršaja prošle godine: Znate li kolike su kazne za najčešće?

Vozač Martin Lindsay parkirao je u četvrtak svoj Jaguar u ulici Eastcheap u Londonu. Kada se vratio nakon dva sata, pronašao je dijelove automobila, uključujući retrovizor, otopljene, javlja BBC.

>> VIDEO U neboder visok 47 katova zaboravili ugraditi lift

Vidjevši štetu koja je nastala na skupocjenom vozilu, Lindsay kaže da nije mogao vjerovati svojim očima. Izvođači radova na neboderu su se ispričali i platili štetu.

'Hodao sam ulicom i visio kako fotograf slika prizor. Pitao sam ga što se događa? On mi je dogovorio: Jeste li vidjeli ovaj automobil? Vlasnik neće biti sretan!', ispričao je Lindsay. Dodao je kako je na vjetrobranu pronašao poruku na kojoj je pisalo da se javi izvođačima radova zgrade.

'Svjesni smo zabrinutosti koju izaziva reflektirajuće svjetlo iz ulice Fenchurch 20 i istražujemo kako to ispraviti. Kao mjeru opreza, grad London pristao je ukinuti tri parkirna mjesta na koja pada svjetlost', priopćili su izvođači radova Land Securities i Canary Wharf.

Lindsay kaže da su mu se izvođači radova ispričali te pristali platiti štetu u iznosu od 946 funti (više od 8.000 kuna).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene