Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U regiji Herson

Raznesen automobil dužnosnika stranke Jedinstvena Rusija: Preminuo u bolnici, istraga je u tijeku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Lokalni član političke stranke koju podržava Putin ubijen je u eksploziji automobila u Hersonskoj oblasti.

Vladimir Malov, lokalni dužnosnik stranke Jedinstvena Rusija koju podržava predsjednik Vladimir Putin, poginuo je u eksploziji automobila u gradu Nova Kahovka u regiji Herson, potvrdio je Vladimir Saldo, ruski guverner okupiranog dijela Hersonske oblasti. Od zadobivenih ozljeda je preminuo u bolnici. 

Pročitajte i ovo Mirno okupljanje povodom ubojstva studentice Mihaele Berak - 2 Mirno okupljanje Zbog ubojstva osječke studentice traži se ostavka ministra i šefa policije: "Besramne laži nazvali su nespretnom komunikacijom"

"Danas oko 9:30 sati dogodila se eksplozija automobila u gradu Nova Kahovka. Izvršni tajnik lokalne sekcije Vladimir Malov, rođen 1957. godine, prevezen je u bolnicu u teškom stanju. Okolnosti incidenta se utvrđuju", napisao je, prenosi TASS. 

Guverner regije Herson Vladimir Saldo na svom je Telegram kanalu rekao da je incident bio teroristički napad. Napomenuo je da hitna pomoć i policija rade na licu mjesta. "Zločin će biti rasvijetljen, a počinitelji će odgovarati", ustvrdio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene