Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad bio u blokadi

Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

Aktualno Galerija Pucnjava u Ljubljani Pucnjava u Ljubljani Foto: Crt Piksi / Delo/Cropix Pucnjava u Ljubljani Pucnjava u Ljubljani Foto: Crt Piksi / Delo/Cropix Pucnjava u Ljubljani Pucnjava u Ljubljani Foto: Crt Piksi / Delo/Cropix Pucnjava u Ljubljani Pucnjava u Ljubljani Foto: Crt Piksi / Delo/Cropix +1 Pucnjava u Ljubljani Galerija 1/6 >>
Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Dvije su osobe poginule, a još je jedan mrtav muškarac, za kojeg se vjeruje da je počinitelj, kasnije je pronađen u blizini mjesta zločina.

Oko 15 sati policija je dobila dojavu o pucnjavi u Ljubljani, u kojoj su ubijene dvije osobe. Počinitelj je potom pobjegao s mjesta zločina, no kasnije je pronađen mrtav.

"U široj okolici pronađen je mrtav muškarac za kojeg se, po dosad poznatim informacijama, vjeruje da je počinitelj navedenog kaznenog djela", priopćili su iz Policijske uprave Ljubljana sat vremena kasnije.

Neslužbeno, čini se da je došlo do eskaliranja svađe između trojice muškaraca. Dvojica muškaraca pila su kavu na terasi kafića kada im je prišao treći. Međusobno su bili poslovno povezani, prva dvojica trećem su navodno dugovala novac.

Počinitelj je potom pobjegao u automobilu, a navodno je kod sebe još imao oružje, ali i ručnu bombu. Potom je nešto dalje zaustavio automobil i počinio samoubojstvo, neslužbeno doznaje STA.

Na mjestu događaja ostaje nekoliko policijskih jedinica koje prikupljaju informacije o samom događaju i okolnostima. "Molimo da se pridržavate uputa policijskih službenika na licu mjesta i ne ometate rad interventnih službi boravkom na licu mjesta", upozorili su građane.

Pročitajte i ovo Zatvor u Splitu, arhiva Traga se za četvrtim Predao se dvojac: Nakon više od mjesec i pol u bijegu muškarci koje je policija tražila zbog ranjavanja u Splitu sami se predali u zatvor na Bilicama

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 6 Krvoproliće u Srbiji Strašna ispovijest djevojke koja je dijelila taksi s masovnim ubojicom: "Igrao se bombom i prijetio da će nas pobiti"

Policija je najprije izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda,  piše 24ur.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene