Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bojao se da će ga ostaviti

Probudila ga noćna mora, pa zadavio suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30-godišnji Rumunj Florin Codreanu zadavio je 27-godišnju suprugu Mariju, kada se probudio iz noćne more.

Zadavio ju je jednom rukom. Kada je shvatio što je učinio, pokušao ju je oživjeti u njihovoj spavaćoj sobi u britanskom Lichfieldu. Kada ga je probudila noćna mora, Marie mu je savjetovala da zbog čestih mora posjeti psihijatra, a on se uvjerio da ga želi napustiti zbog toga, pa ju je zadavio, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U obiteljskoj kući Sesvete: Vlastitu majku (77) zadavio žicom nakon svađe Slika nije dostupna Obiteljska tragedija Strava: U svađi zadavio nevjenčanu suprugu

Codreanu je zbog ubojstva osuđen na doživotan zatvor. Par se upoznao 2003. godine, kada su oboje radili u jednom hotelu. Iako je Marie bila Britanka, 2005. godine preselili su se u Rumunjsku, no samo godinu dana kasnije su se vratili u Veliku Britaniju. Vjenčali su se 2007. godine.

Zbog straha od gubitka posla, a zbog toga i žene, Codreanu je imao česte noćne more. No, prema riječima tužitelja Kevina Hegartyja, Marie je bila odana žena. Tog kobnog dana obavili su zajednički šoping, gledali televizor iz kreveta i vodili ljubav. No, tijekom noći Codreanu je opet imao noćne more, a davljenje je potaknuo Marijin prijedlog posjeta psihijatru. Patolog je na Marijinom vratu i glavi izbrojio 25 ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene