Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj bilo spasa

Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu promatrajući skokove sa Starog mosta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nesretna žena promatrala je skokove u vrtu jednog ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku je pala.

Pedesetpetogodišnja žena iz Mostara, koja je u nedjelju teško ozlijeđena nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, noćas je u bolnici podlegnula ozljedama.

Nakon pada zadobila je višestruke prijelome, a uslijed teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija njezina zdravstvenog stanja.

"Reanimacijske mjere započele su oko 21 sat, ali nažalost, usprkos naporima liječnika, žena je preminula u 23:45", rekao je dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje KB Dr. Safet Mujić, piše Avaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija bio je na grani Dječaka u nacionalnom parku ugrizao poskok: "Bilo je kao u filmu, otrov se polako širio s mjesta ugriza..."

Pročitajte i ovo Posljedice tajfuna Doksuri Rekordna količina oborina VIDEO Oluja koja se ne pamti godinama: Zbog tajfuna evakuirano više stotina tisuća ljudi

Žena je skokove promatrala u blizini vrta ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom se trenutku poskliznula i nekoliko puta prilikom pada udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Iako je brzom liječničkom intervencijom odvezena u bolnicu, nije joj bilo spasa. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene