Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kucala po lijesu

Bizaran slučaj: Umrla žena koja je umalo pokopana živa

Žena se probudila u lijesu
Žena se probudila u lijesu Foto: Screenshot/twitter
76-godišnja žena koja je pogrešno proglašena mrtvom iznenadila je članove obitelji kucajući na njezin lijes. Nakon toga provela je sedam dana na intenzivnoj njezi, ali je naposljetku preminula.

Obitelj 76-godišnje Belle Montoye ostala je u potpunom šoku kada su tijekom bdijenja čuli kucanje iz njenog lijesa. Iako je ranije u bolnici proglašena mrtvom, bivša medicinska sestra zapravo je umalo živa pokopana.

Pročitajte i ovo Žena zakopana u ruševinama u Turskoj Potres u Turskoj "Spasite me, molim vas": Žena živa zakopana u ruševinama preko društvenih mreža zvala pomoć

"To nas je sve uplašilo. Bilo nas je 20-ak tamo... Nakon otprilike pet sati bdjenja iz lijesa su počeli dopirati zvukovi. Mama je bila umotana u plahte i udarala je o lijes. Kada smo prišli, vidjeli smo da teško diše", ispričao je sin pokojnice.

Nakon toga hitno je vraćeno u bolnicu. Provela je sedam dana na intenzivnoj njezi, ali je umrla u petak navečer nakon što je doživjela moždani udar, priopćilo je ekvadorsko ministarstvo zdravstva.

Pročitajte i ovo Žena se probudila u lijesu Proglašena mrtvom UZNEMIRUJUĆI VIDEO Šok na sprovodu: Žena počela disati u lijesu

Zbog incidenta je vlada pokrenula istragu u bolnici, a formirano je i tehničko povjerenstvo koje će pregledati kako bolnica izdaje smrtovnice. Sin pokojnice je ispričao za Sky News da njegova obitelj još nije dobila nikakvo objašnjenje iz bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene