Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sve istražuje

Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Getty Images
Javnost u Bosni i Hercegovini uznemirio je novi slučaj femicida koji se dogodio u srijedu u Gradačcu.

U obiteljskoj kući u Gradačcu u BiH u srijedu navečer pronađeno je tijelo Halide Mujedinović (63) s ozljedama u predjelu glave, dok je u jutarnjim satima nadomak Srebrenika mrtav pronađen njezin suprug Refik Mujedinović (69), službeno je potvrđeno iz Tužiteljstva Tuzlanskog kantona.

Pročitajte i ovo Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo nema tragova Samo jedan čovjek zna gdje je tijelo malene Danke Ilić: "On je najlukaviji"

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

"U sobi u kojoj je žena ubijena pronađena je sjekira. Tijelo je pronašla njezina kći iz prvog braka. U kući nisu pronađeni tragovi provale. U srijedu u jutarnjim satima također je pronađeno beživotno tijelo njezina muža Refika Mujedinovića (69) u blizini kuće njegova sina u Srebreniku. On je izvršio samoubojstvo vješanjem", rekao je glasnogovornik Tužiteljstva TK-a Admir Arnautović.

U četvrtak će biti obavljene obdukcije obaju tijela kako bi se utvrdili točni uzroci smrti, piše Klix.ba.

Arnautović je dodao da se provode brojne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ubojstvo.

U Gradačcu se i prošle godine dogodio slučaj femicida kada je Nizamu Hećimović brutalno pretukao i ubio njezin nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, koji je sve snimao uživo na društvenim mrežama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene