Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bojala se za svoj život

Objavljeno što je Nizama rekla policiji prije nego što je ubijena: "Hrana mu nije bila po volji, pretukao me. Bojim ga se"

Nizama Hećimović
Nizama Hećimović Foto: Facebook
Nizama Hećimović nije trebala biti ubijena. Tražila je pomoć institucija, nije ju dobila. Objavljena je izjava koju je dala policiji mjesec dana prije nego što ju je ubio nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović.

Za vrijeme prebacivanja odgovornosti i nadmetanja između Općinskog suda u Gradačcu i Tužiteljstva Tuzlanskog kantona, Avaz je došao do izjave Nizame Hećimović koju je dala policiji u Gradačcu 4. srpnja.

Nizama u izjavi navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19:30 u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića nakon što se Nermin žalio da mu hrana nije ukusna, a zatražila je zabranu prilaska. 

"Kao nevjenčana supruga želim iskoristiti blagodati zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila 4. srpnja, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreku mjere zabrane prilaska meni, zbog uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim živjeti sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam za izjaviti", izjavila je Nizama.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Nastavak afere HEP VIDEO Grmoja: "Plenković je pod potpunom kontrolom Pavla Vujnovca"

Otprilike mjesec dana kasnije bodibilder Nermin Sulejmanović pretukao je i ubio svoju suprugu te je u svojem ubilačkom pohodu ubio još dvoje i ranio troje ljudi prije nego što se ubio pred policijom. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene