Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nisu mu platili izgradnju pa je srušio što je napravio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je radnik odlučio odmah riješiti problem neplaćanja onoga što je izgradio. On je, naime, srušio ono što je gradio tjedan dana jer mu ljudi koji kuću koriste nisu za radove platili 15. 000 funti.

Nigel Gray poslao je svoje zaposlenike koji su srušili terasu i stakleni vrt koji su nedavno izgradili. Njemu i njegovim radnicima trebalo je tjedan dana kako bi završili radove na kući u Lancingu, West Sussex.

Pročitajte i ovo Fali radnika za sezonu Tko će raditi? Poslodavci na velikim mukama u potrazi za radnicima: "Plaćeno mi je dosta toga pa zaradim 400 eura više nego u Srbiji" Ilustracija Rezultati istraživanja Alarmantni podaci: Gotovo polovici radnika plaća pokriva samo osnovne troškove, četvrtina traži drugi posao

Naručiteljica poslova Anita Dovey, nije platila dogovoreni iznos, a kako je rekao Gray, ona je čak pod izlikom da joj je umro suprug pokušala izbjeći plaćanje, dok on živi u trosobnoj kući.

Kada je shvatio da nikad neće dobiti novac, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke, bolje rečeno malj u svoje ruke.

- Srušit ću to jer ne želim da me netko potkrada. Jako smo to dobro napravili i žao mi je što moramo srušiti, ali to mi jedino preostaje. Rušenje me koštalo otprilike 1.500 funti, a sama izgradnja, materijal i plaće za radnike oko 22.000 funti, rekao je Nigel Gray.

Anita Dovey je za vrijeme rušenja bila u kući. Poslije toga je izašla bez riječi.

Ona je kuću dobila na korištenje od gradskog vijeća i dozvoljeno joj je da radi preuređenja, ali ne i da ih ne plaća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene