Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodno iznenađenje

VIDEO Evakuacija na beogradskom aerodromu zbog dojave o bombi: Policija stigla na teren, letovi kasnili

Aerodrom Nikola Tesla
Aerodrom Nikola Tesla Foto: Guliverimage
Beogradski aerodrom Nikola Tesla zaprimio je u četvrtak oko 19 sati dojavu o bombi u više aviokompanija. Po provjeri specijalnih jedinca, utvrđeno je da su dojave bile lažne.

Na beogradski aeordrom Nikola Tesla u četvrtak oko 19:15 stigla je dojava o bombi.

Piloti zrakoplovnih kompanija "Air Montenegro" i "Wizz air" dobili su informaciju o bombama u četvrtak navečer prije polijetanja. O tome je odmah obaviještena policija, a putnici su evakuirani te je učinjen hitni kontradiverzivni pregled, piše N1 Srbija.

"Dojava o bombi dogodila se u trenutku kada je zrakoplov bio na zemlji. Sigurnosne službe provjeravaju zrakoplov, a putnici i posada bit će na sigurnosti dok se ne obave sve potrebne kontrole", priopćili su iz aviokompanije Air Montenegro, u čijem je avionu bomba navodno bila. 

 

Iz crnogorske aviokompanije dodali su da sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednome trenutku.

Zračna luka Nikola Tesla ponovno je otvorena za zračni promet u 22:30 sati. Prema neslužbenim informacijama, dojave o bombi bile su lažne.

"Zahvaljujemo putnicima na strpljenju i razumijevanju, jer su njihova sigurnost i sigurnost osoblja prioritet", priopćeno je iz beogradske zračne luke.

Pročitajte i ovo Joe Biden Zabrinuti lideri Joe Biden nakon vijesti o mrtvima u Gazi: "Provjeravamo kontradiktorne verzije"

Posljedni avion s aerodroma Nikola Tesla poletio je oko 19 sati, a svi letovi nakon toga su kasnili. Zbog dojave o bombi preusmjereni su letovi iz Zagreba i Basela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene