Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže ga

Kriza zahvatila i galaksiju: Darth Vader opljačkao banku i pobjegao na biciklu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac maskiran kao poznati zlikovac iz filmskog serijala 'Ratovi zvijezda', opljačkao je banku i nakon pljačke pobjegao biciklom u nepoznatom pravcu.

Pljačka se dogodila prošlog tjedna u gradu Toledo u američkoj saveznoj državi Ohio, a "Vader" nije u pljački koristio svjetlosnu sablju, već poluautomatski pištolj, prenosi NewsNet5.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Isus na biciklu'' Njegovu pomoć koristi čak i policija: "Kad sam počeo s ovim, pokretao me bijes, ali sada suosjećam s tim ljudima" Slika nije dostupna Policajac suspendiran VIDEO Evo u što se pretvorila rutinska policijska kontrola

Oko 3 sata popodne po lokalnom vremenu, ušetao je banku, izvukao oružje i zahtijevao od službenika da mu predaju novac. Nakon pljačke, skočio je na BMX bicikl i odjurio u nepoznato (možda prema Zvijezdi smrti).

Svjedoci pljačke opisali su počinitelja kao mlađeg muškarca u dvadesetim godinama života, visokog oko 180 centimetara.

To nije prvi slučaj da "Darth Vader" pljačka banke, jer je 2010. godine opljačkao banku i u New Yorku, samo što je počinitelj tada imao i plašt oko sebe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene