Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poljubac dilera

VIDEO Uhitili ih zbog prebrze vožnje, no OVO ih je dokrajčilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojac uhićen zbog prebrze vožnje zapao je u puno veću nevolju zbog snimke zabilježene kamerom unutar policijskog automobila...

Dvojac uhićen u Oklahomi zbog prometnog prekršaja zapao je u puno veće probleme kada su se pokušali riješiti tajne zalihe metamfetamina, dok su vezani lisicama sjedili na stražnjem sjedalu policijskog automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Ono što nisu znali je da je taj automobil nedavno opremljen kamerama koje snimaju i zvuk.

VIDEO Kao u filmu: Helikopterima i čamcima zaplijenili 3 TONE droge

Timothy Povlick i Derek Bock sjedili su na stražnjem sjedalu i čekali da policajci pretraže njihov automobil, a onda je bijela vrećica provirila iz Povlickovih usta. U zubima je imao 10,5 grama droge, a na snimci se može čuti kako uhićeni razgovaraju o tome kako se riješiti sadržaja. Bock je tako rekao Povlicku da ne želi da on umre gutajući previše. Dogovorili su se da će podijeliti zalihu i svaki progutati pola.

'Morat ćemo biti gayevi na sekundu', rekao je jedan drugome, a onda se dogodio poljubac pomoću kojeg su podijelili drogu kako bi je pokušali skriti od službenika.

Žurio na sud pa triput kažnjen zbog prebrze vožnje!

Nakon što su zatvoreni policija je pregledala video. Povlick je završio u bolnici gdje su mu ispumpali želudac. Da nisu, vjerojatno bi umro.

Dvojac je optužen zbog posjedovanja metamfetamina i uništavanja dokaza, piše news.com.au.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene