Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno gotovo 200 ljudi

VIDEO Kao u filmu: Helikopterima i čamcima zaplijenili 3 TONE droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U opsežnoj policijskoj akciji na jugu Kine uhićeno je gotovo 200 ljudi. Metamfetamin je, nakon heroina, najpopularnija droga u Kini.

Kineska policija zaplijenila je tri tone metamfetamina u opsežnoj operaciji u jednom gradu na jugu zemlje ozloglašenom po proizvodnji impresivnih količina te sintetičke droge, vrlo popularne u Aziji.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Racije u mjestu Lufeng, u pokrajini Guangdong, provele su u nedjelju kineske snage sigurnosti opremljene brzim čamcima i helikopterima.

FOTO PAO NA GRANICI: Evo gdje je skrio drogu vrijednu 1,5 MILIJUNA KUNA

Operacija je omogućila uhićenje gotovo 200 osoba osumnjičenih da pripadaju krijumčarskim mrežama, njih 18, istaknula je policija u priopćenju koje u četvrtak citira novinska agencija Xinhua.

Metamfetamin, koji se prodaje u obliku kristala ili tableta, druga je najpopularnija droga u Kini nakon heroina, prema izvješću Ureda UN-a protiv droge i kriminala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene