Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

VIDEO Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće: Sudario se dvaput, a pored njega je ležala jeziva zastava

Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2
Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Screenshot
Aktualno Galerija Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Foto: Screenshot Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 1 Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 1 Foto: Screenshot Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 3 Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 3 Foto: Screenshot +0 Bijela kuća Galerija 1/4 >>
Vozač kamiona koji je u ponedjeljak navečer udario u zaštitnu ogradu na Trgu Lafayette pokraj Bijele kuće uhićen je, izvijestio je glasnogovornik američke tajne službe.

"Među pripadnicima tajne službe i osobljem Bijele kuće nema ozlijeđenih, a uzrok i način sudara još se istražuju", napisao je na Twitteru glasnogovornik tajne službe Anthony Guglielmi.

Nekoliko ulica i pješačkih staza zatvoreni su, priopćila je tajna služba, a televizija Fox 5 izvijestila je da je evakuiran obližnji hotel Hay Adams.

Televizija WUSA prikazala je snimku na kojoj se kamion zaustavlja uz ogradu i kako se policajci u uniformi približavaju vozilu.

Pročitajte i ovo Bijela kuća Drama na travnjaku Kakav propust Bijele kuće: Hvalili su se da su poboljšali osiguranje, a pogledajte koga je tajna služba pronašla na livadi

Pročitajte i ovo Presica u Bijeloj kući Nisu imali svoj pogon Bijela kuća o rušenju letećih objekata: "Nema indikacija da su se objekti s drugih planeta pojavili na Zemlji"

Vozač je dva puta udario u ogradu kod Bijele kuće, izvijestila je WUSA pozivajući se na izjave svjedoka.

Na objavljenoj snimci vide se na tlu pored kamiona zastava sa svastikom i drugi predmeti izvađeni iz vozila dok američka tajna služba i druge nadležne agencije pretražuju kamion.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene