Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog Trumpovog tupea

Jimmy Fallon nakon intervjua s Trumpom: "Ljudi imaju pravo biti ljuti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Gotovo sam to učinio da ga minimiziram. Nisam mislio da bi to bilo kompliment", rekao je Jimmy Fallon, kao odgovor na svoj neočekivani potez koji je zatekao svijet i naišao na brojne kritike na društvenim mrežama.

Ruka domaćina "The Tonight Show-a", Jimmyja Fallona, ​​nježno je protresla toupe Donalda Trumpa i izazvala snažnu reakciju gledatelja.

Pročitajte i ovo Dvojnici Trumpa i Kim Jong Una u Singapuru (Foto: AFP) - 4 Vlastima nije bilo zabavno Uranili na sastanak? "Trump" i "Kim" u Singapuru promovirali riblji restoran Slika nije dostupna Izazvao pomutnju KONFUZIJA Donald Trump zbunjuje javnost svojim stajalištima

Mnogi su i prije poteza već kritizirali Fallona za "humaniziranje čudovišta", samim pozivanjem tada republikanskog kandidata na njegovu emisiju, prenosi Independent.

Fallon je dao izjavu za The New York Timesu, u kojoj se čini da je jasno svjestan promjene stava javnosti prema njemu. "Imaju pravo biti ljuti. Razočarao sam gledatelje i to je povrijedilo i moje osjećaje", kratko je komentirao.

Međutim, ne čini se kao da domaćin namjerava promijeniti svoju taktiku u bliskoj budućnosti. "Ne želim biti netko drugi i raditi stvari koje meni nisu smiješne. Samo zbog toga što me netko napada na Twitteru, neće promijeniti moj humor ili moju emisiju" izjavio je Fallon.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene