Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije znao' da su loši momci

Japanski ministar podnio ostavku jer se družio s jakuzama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Formalno iz zdravstvenih razloga, a zapravo zato što se prije 30-ak godina družio s jakuzama, ostavku je kuvertirao japanski ministar pravosuđa Keishu Tanaka.

Japanski ministar pravosuđa Keishu Tanaka podnio je ostavku nakon što je priznao da se prije 30-ak godina sastajao s jakuzama. Tvrdi da tada nije znao za kriminalnu aktivnost tih osoba. Ostavku je formalno podnio zbog zdravstvenih razloga.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti"

>> Kineski vojni brodovi blizu japanskog otočja

Tanaka je na dužnosti proveo manje od mjesec dana. Afera je novi udarac vladi lijevog centra premijera Yoshihika Node. Dolazi u trenutku kada loše stoji u anketama uoči skorih parlamentarnih izbora.

'Zbog zdravstvenih razloga primljen je u bolnicu. Pretrage su otkrile nekoliko simptoma koji zahtijevaju daljnji tretman. Nažalost, zbog tih je razloga podnio ostavku', izjavio je tajnik japanske vlade Osamu Fujimura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene