Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučaj uhićenih Hrvata

Pernarova operacija Z: "Ne puštaju me u Zambiju i prijete mi deportacijom!" A onda je uslijedio obrat

Ivan Pernar
Ivan Pernar Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Ivan Pernar, bivši zastupnik u Saboru, krenuo je u Zambiju nakon što se pohvalio da se javio zambijskoj policiji vezano uz slučaj osmero uhićenih Hrvata.

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako mu vlasti Zambije ne dozvoljavaju ulazak u zemlju te da mu prijeti deportacija. Tamo je, podsjetimo, krenuo kako bi policiji dao izjavu vezano uz osmero uhićenih Hrvata koji su optuženi za pokušaj trgovanja djecom. 

Pročitajte i ovo Višnja Ljubičić ŠTO RADI DORH? Zbog Pernara pravobraniteljici za ravnopravnost spolova prijete smrću: On najavio daljnji pakleni plan

"Dragi prijatelji, operacija Z nažalost ne ide po planu, zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirat nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno bit već u popodnevnim satima", napisao je Pernar na Telegramu.

Ivan Pernar Pernar na Telegramu Foto: Telegram/Screenshot

No, samo nekoliko minuta kasnije objavio je na istoj mreži kako je samo malo trolao medije. Drugim riječima - priznao je da laže. 

"Dragi prijatelji, nemojte brinuti, sve ide po planu, samo sam trolao medije malo, znam da nemaju nikakvu nadu pa sam im dao lažnu."

Podsjetimo, Pernar se ranije hvalio time da se javio zambijskoj policiji vezano za slučaj uhićenih Hrvata. Na društvenim mrežama već danima objaljuje poruke protiv uhićenih hrvatskih državljana, ali i drugih posvojitelja djece iz Afrike. 

Također je podnio kaznene prijave protiv svih državljana Hrvatske koji su posvojili djecu iz DR Konga, protiv svih sudaca u Hrvatskoj koji su ovjeravali posvojenja iz DR Konga, protiv pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić te protiv saborske zastupnice Sandre Benčić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene