Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put učinio isto

Krampanje u Hollywoodu: Trumpovu zvijezdu (opet) oštetio muškarac prerušen u Hulka

Zvijezda Donalda Trumpa (Foto: AFP)
Zvijezda Donalda Trumpa (Foto: AFP) Foto: Afp
Četiri godine nakon prvog pokušaja, muškarac je opet oštetio zvijezdu Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Hollywoodu, ali ovaj put krampom...

Muškarac koji je 2016. čekićem razbio zvijezdu Donalda Trumpa u Hollywoodu ponovo je napao. Pedesetšestogodišnji James Lambert Otis uhićen je zbog toga što je prerušen u Hulka, ovaj put krampom, oštetio zvijezdu američkog predsjednika na glasovitoj Stazi slavnih.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Otis, koji se na Twitteru predstavlja kao "nenasilni aktivist", na društvenim mrežama preuzeo je odgovornost za svoj čin. Policija ga je pronašla zahvaljujući snimci izgreda koji se dogodio prošlog tjedna. Pušten je u ponedjeljak navečer uz jamčevinu.

Šteta se procjenjuje na više od 3000 dolara.

James Otis izrazio je 2016. "prijezir" prema Trumpu i njegovu ponašanju. "Jednostavno mi je bilo dosta Trumpova agresivnog govora o ženama i njegova ponašanja, njegova spolnog nasilja prema ženama", rekao je tada smjerajući na optužbe za napastovanje koje su neke žene iznijele protiv američkog predsjednika.

Donald Trump dobio je zvijezdu 2007. za sudjelovanje u reality showu "Pripravnik". Zvijezda je od tada više puta bila na meti vandala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene