Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"To još nisam doživio"

VIDEO "Tko je zapravo glavni?": Bidenu isključili mikrofon i prekinuli konferenciju za medije

Aktualno Galerija Joe Biden u Hanoiu - 1 Joe Biden u Hanoiu - 1 Foto: Afp Joe Biden u Hanoiu - 2 Joe Biden u Hanoiu - 2 Foto: Afp Joe Biden u Hanoiu - 3 Joe Biden u Hanoiu - 3 Foto: Afp +0 Joe Biden u Hanoiu - 4 Galerija 1/4 >>
Glasnogovornica američkog predsjednika Karine Jean-Pierre prekinula je njegovu konferenciju za medije u prijestolnici Vijetnama u nedjelju.

Američki predsjednik Joe Biden obraćao se novinarima u Hanoiu i govorio o odnosu s Kinom kad je počeo biti nepovezan dok je govorio o odnosima s kineskim predsjednikom pa kazao: "Ne znam za vas, ali ja idem u krevet". Nakon toga mu je isključen mikrofon. Biden je nastavio još govoriti i odgovarati na pitanja novinara, nakon čega je glasnogovornica Karine Jean-Pierre kazala da je konferencija za medije gotova te je na zvučnike puštena jazz glazba.

Korisnici platforme X iznenađeni su ovim potezom i komentirali su kako to "još nisu u životu vidjeli" te se pitaju "tko je zapravo glavni". 

 

Radi se o posljednjem u nizu gafova američkog predsjednika za kojeg je tamošnja javnost zabrinuta zbog njegove poodmakle dobi. CNN-ove ankete pokazuju kako je tri četvrtine glasača u Americi zabrinuto da Bidenova dob negativno utječe na njegovu sposobnost obavljanja dužnosti u slučaju da bude izabran za još jedan mandat. Predsjednik Joe Biden ima 80 godina.

 

Kako piše CNN, unaprijed je bilo dogovoreno kako će predsjednik odgovoriti na pet pitanja novinara i to je učinio, a u trenutku kada mu je isključen mikrofon odgovarao je i na dodatno, šesto pitanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene