Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ozlijeđenih

FOTO: Pala žičara na Pohorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mariborskom Pohorju pao je jedan stup žičare i povukao sa sobom tri kabine, dok su ostale s putnicima ostale visjeti na žici.

Dva sata trajala je drama spašavanja ljudi zarobljenih u kabinama. Ozlijeđena su dva biciklista koja su se nalazila u istoj kabini, dok su ostale dvije kabine koje je stup povukao na tlo, na sreću bile prazne. Zašto i kako je došlo do pada željeznog stupa još se istražuje. Dojava o nesreći došla je u 10.30, nakon čega su alarmirani vatrogasci, policija i služba spašavanja. U istragu su sada uključeni i kriminalisti i vještaci kako bi se ustanovilo što je prouzročilo nesreću, rekao je glasnogovornik PU mariborske, Bartolo Lampret za portal 24ur. Akcija spašavanja završila je oko 12.30, iz kabina je spašeno 16 osoba. Ovo je već drugi incident ove godine s istom žičarom.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nasilje, Ilustracija HOROR U SUSJEDSTVU Oglasila se policija o strašnom činu: Mladić napao djevojku sjekirom i nožem, odrezao joj palac i unakazio lice

Strahujete li zbog ovakvih događaja od vožnje žičarom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene