Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Dječak (15) preminuo nakon napada u blizini škole u Leedsu, uhićena dvojica tinejdžera

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tragedija u Engleskoj. Petnaestogodišnji dječak je preminuo nakon što je izboden blizu škole u Leedsu.

Petnaestogodišnjak je preminuo nakon što je napadnut i izboden u Leedsu.  Policija je izvijestila da su dvojica tinejdžera uhićena, prenosi Sky News

Ravnatelj škole Horsforth Paul Bell, rekao je da je žrtva bivši učenik škole. 

Pročitajte i ovo Pune se bolnice, sve više otkaza operacija - 7 liste za umiranje? Može li Beroš ostvariti plan od maksimalnih 270 dana? Pogledajte koliko se sada čeka na preglede

"Užasno je, šokantno jer je to lijepo područje. Čitate o tim stvarima koje se događaju u Londonu i mislite da je tamo opasno biti tinejdžer, ali ne mislite da bi se to moglo dogoditi ovdje", rekao je roditelj jednog od učenika škole.

Pročitajte i ovo Upravna zgrada i punionica Coca Cole uzorci idu na daljnju analizu Coca-Cola se ponovno oglasila: "Proveli smo detaljnu internu istragu..."

Viši istražitelj, glavni inspektor Stacey Atkinson, rekao je kako je istraga u ranoj fazi i da se provode opsežne istrage kako bi utvrdili što je točno dovelo do gubitka života mladog čovjeka.

"Naš policijski tim iz susjedstva radi s partnerima, uključujući škole u tom području, kako bi ponudili podršku i sigurnost", poručio je. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene