Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala gladna

'Crna udovica' u 12 min pojela 181 pileće krilce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznata 'Crna udovica' u samo 12 minuta pojela je čak 181 pileće krilce i time oborila nacionalni rekord.

Sonya Thomas pojela je 2.2 kilograma krilaca i tako osvojila titulu prvakinje na devetom godišnjem Nacionalnom Buffalo Wings festivalu. Buffalo je grad u kojem se pileća krilca tradicionalno pripremaju sa ljutim umakom i octom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasan pauk i u kući Zadar: U kupaonici je ubola crna udovica Slika nije dostupna Nova žrtva opasnog pauka Crne udovice ponovno napadaju

Sonya, podrijetlom iz Virginije, prvi je put snage u jedenju odmjerila sa dosadašnjim prvakom Joeyjom Chestnutom iz Kalifornije. Iako je Chestnut, koji teži preko 100 kilograma, slovio za favorita, završio je tek na drugom mjestu s pojedenih 2.06 kilograma odnosno 169 pilećih krilca. S druge strane Sonya je visoka tek 1,52 metara i teška 47 kilograma. Pošto često pobjedi puno veće i jače ljude od sebe, dobila je i nadimak 'Crna udovica'.

>> Pojela 14 jumbo kolača za 12 minuta

Ova 43-godišnjakinja na natjecanjima u jedenju sudjeluje od 2003. godine, a dosad je postavila rekorde u jedenju kamenica, tvrdo kuhanih jaja i kolača od sira, piše AP. Natjecanje je pratilo preko tisuću posjetitelja, a Sonya tvrdi da pobjedu duguje svojim malim i spretnim prstima. Nakon pobjede je izjavila da je još uvijek gladna i da su joj krilca bila samo predjelo. Nakon samo sat vremena pojela ih je još 20 na ismijavanju natjecanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene