Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Postoje različiti načini koncentracije'

Breivikov sudac za vrijeme njegova svjedočenja na računalu igrao pasijans!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje norveškom masovnom ubojici Andersu Behringu Breiviku iz dana u dan privlači pažnju svjetskih medija, ali čini se kako neki od glavnih aktera tog suđenja nisu svjesni kolika je zapravo ta pažnja.

Breivik gotovo svakodnevno sjeda pred peteročlano sudsko vijeće koje će odlučiti je li 22. srpnja kada je u dva napada ubio 77 ljudi 33-godišnji anti-islamist bio uračunljiv ili ne, a čini se, kako je nekima od članova tog istog vijeća suđenje već dosadilo, i dokazi koji im se izlažu kao da uopće nisu biti.

Pročitajte i ovo Zatvorska kazna Prije 5 godina Gliserom naletio na 20-godišnju djevojku i usmrtio ju: Pogledajte koju kaznu je dobio Tom Plimmer "Prljavi doktor" Doktor se seksao sa ženama u ordinaciji dok su pacijenti čekali na red, poslao gotovo 200 snimki medicinskoj sestri i ljubavnicama

Tako je tijekom jučerašnjeg ročišta, dok je Breivik pričao o 'strašnim' napadima muslimana na njega tijekom djetinjstva, član sudskog vijeća Ernst Henning Eielsen na svom laptopu igrao pasijans.

>> Breiviku traže plaćene prijatelje da ne bude usamljen

Eielsen nije zanijekao igranje igrica na prijenosnom računalu jer je na snimci objavljenoj u norveškim medijima vrlo jasno vidi kako se zaigrao, a glasnogovornica suda pokušala je spasiti situaciju tvrdeći kako svaki od sudaca pozorno prati suđenje, ali eto 'Postoje različiti načini koncentracije'.

Tijekom jučerašnjeg ročišta Breivik se, prenosi BBC, prisjetio kako mu je kao sedmogodišnjaku otac prijatelja Turčin uništio bicikl te kako ga je kao 15-godišnjaka pakistanski vozač ošamario jer je pravio gluposti tijekom vožnje podzemnom željeznicom. (Agencija VLM).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene