Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za hokej ili šah

Breiviku traže plaćene prijatelje da ne bude usamljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški masovni ubojica dobiva prijatelje.

Norveški zatvor Illa unajmit će trenirane 'prijatelje' koji će Andersu Breiviku raditi društvo, jer se smatra preopasnim da ga se stavi u ćeliju zajedno s drugim zatvorenicima. 'To može biti bilo što, ekipa za hokej ili netko tko bi s njim igrao šah', rekao je ravnatelj zatvora Knut Bjarkeid za norveški list Verdens Gang.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubio 77 ljudi Breiviku odbijen zahtjev za puštanje na slobodu: ''Rizik od počinjenja nasilja realan je i značajan kao i onda'' Slika nije dostupna Centar problema? Otkriveno najbitnije pitanje za pronalazak nestalog Splićanina, oglasio se otac: ''Identificirani su posjetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini''

>> Breivik se neće žaliti ako ga sud proglasi ubrojivim

Gang je objasnio da je 'profesionalno društvo' potrebno jer ne žele da Breivik provede godine u izolaciji, a kontakt s drugim zatvorenicima je nemoguć jer bi Breivik mogao uzeti nekoga za taoca. Bjarkeid je rekao da, unatoč tome što je Breivik mirnog ponašanja u zatvoru, smatraju ga 'vojnikom u trećoj fazi svog rata'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene