Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven i uzrok

Drama na beogradskom aerodromu: Oštećeni avion sat vremena letio iznad grada, sletio s rupom i oštećenjima krila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ronalda Gorsic/Cropix
Na aerodromu u Beogradu avion je, zbog kratkog zaleta koji je uzeo, udario u svjetlosnu signalizaciju.

Avion aviokompanije Marathon Airlines sa 106 putnika u nedjelju navečer doživio nesreću na beogradskom aerodromu. Avion je oštećen u samom polijetanju iz Beograda prema Dusseldorfu kada je prilikom podizanja s piste udario u svjetlosnu signalizaciju.

Uzrok udara je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom polijetanja, stoga nije imao dovoljno vremena da se odvoji od piste i izbjegne svjetlosnu signalizaciju, prenosi N1 Srbija.

Pročitajte i ovo Velike gužve na istočnom ulazu u Zagreb - 3 Pripremite se na gužve VIDEO Započeli radovi na zagrebačkoj Branimirovoj ulici: Objavljeno gdje su obilaznice, jednu skupinu moli se za posebnu pozornost

Na snimci koja se proširila društvenom mrežom X može se vidjeti velika rupa u trupu aviona i početku krila. Nakon što je avion sat vremena, u takvom stanju, kružio iznad Beograda bio je prisiljen sletjeti. Zbog curenja goriva morali su reagirati i vatrogasci koji su avion poprskali s pjenom kako se ne bi zapalio.

Pročitajte i ovo Ilustracija direktiva o pomorskoj strategiji Hrvatska dobila opomenu Europske komisije, prijeti se i tužbom

U svojem očitovanju Air Serbia izvijestila je kako sigurnost putnika nije bila ugrožena u niti jednom trenutku te da je let Marathon Airlines vraćen u zračnu luku iz tehničkih razloga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene