Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skijanje: Mancuso slavila u spustu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Julia Mancuso pobjednica je spusta Svjetskog kupa skijašica koji je održan u francuskom Val d'Iseru.

Olimpijska pobjednica u veleslalomu je slavila s rezultatom 1:38,93, druga je bila Austrijanka Renate Goetschl (1:39,36), a treća Amerikanka Lindsey C. Kildow (1:39,47).

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

"Uoči starta sam bila iznimno nervozna, no na koncu je sve prošlo u najboljem redu. Nisam načinila niti jednu veću pogrešku i to je presudilo," kazala je Amerikanka nakon prve pobjede ove sezone.

Utrka u Val d'Isereu je bila prekinuta na 15 minuta zbog neugodnog pada talijanske skijašice Nadie Fanchini koja je nosilima prevezena do cilja. Talijanka je ozlijedila koljeno, a dobila je i lakši potres mozga.

U ukupnom poretku vode tri Austrijanke - Nicole Hosp (421), Renate Goetschl (391) i Marlies Schild (377), dok su u poretku spustašica vodeće Kildow (240), Goetschl (175) i Riesch (132).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene