Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Pobjeda Hawksa, Hornetsi i dalje bez poraza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveća iznenađenja početka NBA sezone Atlanta Hawksi i New Orleans Hortnetsi nastavljaju sa pobjedama, a Hornetsi su uz Utah ostali jedina NBA momčad bez poraza.

Klub iz New Orleansa nikad nije imao bolji start, a sinoć su sa 97:93 svladali Golden State Warriorse zahvaljujući Chrisu Paulu (22, 11 asista) i Peđi Stojakoviću (18) čiji je koš i dodatno bacanje odlučilo pobjednika minutu i pol prije kraja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Kobe Bryant rasturio Jazzere Slika nije dostupna NBA: Golden State zaustavio Utah

Hornetsi su jedini klub sa dvije adrese, prije dva dana su igrali kod kuće u New Orleansu, a sinoć su imali premijeru na svom drugom "domaćem terenu" u Oklahoma Cityu. Bivši igrač Hornetsa Baron Davis predvodio je Golden State sa 22 poena.

Atlanta Hawksi su se prema predviđanjima trebali boriti da izbjegnu "fenjer" lige, a već su skupili tri pobjede i to protiv jakih momčadi. Sinoć su u gostima slavili kod Cleveland Cavaliersa (104-95) nakon produžetka, koji je izborio Tyronn Lue (19) košem sa sirenom, da bi u dodatnom vremenu Joe Johnson (25) nanizao šest koševa i odlučio pobjednika. 

Prošle godine je Atlanta započela sezonu sa 0:9. LeBron
James (34) nije uspio spriječiti poraz cavsa, čiji je niz od 12
domaćih utakmica bez poraza prekinut.

Prvaci Miami Heat su sa 90:87 svladali Seattle SuperSonicse, Dwyane Wade je zabio 31 koš, a James Posey pobjedničku tricu 19 sekundi prije kraja. Miami je igrao bez Shaquillea O'Neala, koji ima bolove u koljenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene