Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Kobe Bryant rasturio Jazzere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon lošeg ulaska u sezonu, Kobe Bryant je napokon proradio. U pobjedi Los Angeles Lakersa protiv Utah Jazza (132:102) Bryant je ubacio 52 koša. Hrvatski reprezentativac Gordan Giriček igrao je 14 minuta za Utah i pritom postigao 2 koša, šut 0-5, trice 0-1, slobodna bacanja 2-2, uz dvije asistencije.

Bryant je samo u trećoj dionici ubacio 30 koševa od 42 Lakersa, čime je izjednačio osobni i klupski rekord ostvaren u prosincu prošle godine kada je Dallasu ubacio ukupno 62 koša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bryant želi napustiti Lakerse Slika nije dostupna NBA: Nova pobjeda Lakersa, Bryant prekinuo seriju

"Osjećam se sjajno, pronašao sam pravi put. Noge i ruke me napokon slušaju," kazao je Bryant nakon što je 12. put u karijeri ubacio 50 i više koševa. 

U 10. pobjedi sezone za Lakerse, Maurice Evans je dodao
17 koševa, dok je Lamar Odom upisao 14 koševa i 11 skokova. Utah je sezonu otvorio sa 12 pobjeda u 13 utakmica, no u posljednja četiri ogleda upisali su tri poraza. 

Goste je predvodio Carlos Boozer sa 26 koševa, Deron Williams i Paul Millsap su dodali po 13 koševa, dok je "Gira" ubacio dva koša i to s linije slobodnih bacanja.

U drugom susretu večeri Detroit je u Miamiu svladao Heat 87:85. Bila je to sedma uzastopna pobjeda Pistonsa koji sada imaju skor 10-5, dok Miami ima 6 pobjeda i 9 poraza. 

Miami je imao priliku u zadnjem napadu izboriti pobjedu, no šut prve zvijezde aktualnih prvaka Dwayne Wadea završio je na obruču. Wade je na zadnje tri utakmice postigao najmanje
33 koša, no protiv Pistonsa nije imao svoju večer - postigao je 21 koš, uz šut iz igre 5-23. Udonis Haslem je dodao 20 koševa i 10
skokova, dok je Shaq O'Neill nije igrao zbog ozljede. 

Richard Hamilton sa 24 koša, Tayshaun Prince sa 12, te Chauncey Billups sa 11 koševa predvodili su Pistonse.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene