Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Briatore: Fisichella se mora više potruditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik Renaulta Flavio Briatore poručio je svom vozaču Giancarlu Fisichelli da se mora više potruditi ako želi dostići postignuća Fernanda Alonsa.

Iako je Fisichella 2005. i 2006. pobijedio u samo dvije utrke, a Alonso u istom periodu čak 14 puta, Briatore vjeruje da će se to promijeniti ako se Fisichella posveti promjenama. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osjećaj vožnje kartinga Novi Clio Sport - nevjerojatno zabavna igračka Slika nije dostupna Briatore: Utrke F1 su i dalje dosadne

"On ima talent, ali se mora bolje koncentrirati i bolje surađivati s cijelim timom. Da bi u ovom poslu bili No 1, mora se naporno raditi", rekao je Briatore. 

Kada je prije 6 godina vodio Benetton, Briatore je 'odbacio' Fisichellu tvrdeći kako on nema potrebnu kvalitetu i ozbiljnost za jednog od vodećih vozača. No, danas pak, tvrdi drugačije. 

"Fisichella se mora više posvetiti suradnji s inžinjerima i mehaničarima i više se 'uzrujavati' oko svoje uloge u utrci. Kada stvari krenu loše ne treba samo reći: "OK, to je bila samo još jedna utrka, zaboravimo je". Nitko ti ništa neće sam dati, već to moraš uzeti", poručio je Briatore svom vozaču.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene