Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

McDonald's ovog Badnjaka ne radi

PR
PR Foto: PR
Uz stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme, isplatu božićnica, ove godine je Badnjak neradni dan kao još jedan benefit za djelatnike

Zagreb, 22. prosinca 2023. - Osiguravanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života jedan je od prioriteta u poslovanju McDonald'sa, a posebice u vrijeme blagdana. Upravo radi toga je odlučeno kako će ove godine na Badnjak McDonald's restorani biti zatvoreni, a djelatnicima će biti neradni dan.

Odluka je rezultat predanosti koju McDonald's ima prema stvaranju radnog okruženja koje potiče dobrobit djelatnika, a istovremeno odražava i vrijednosti kompanije.

“Svjesni smo da je našim djelatnicima bitna priprema za blagdane, ali i vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima” poručili su ovom prilikom iz McDonald'sa čiji će djelatnici Badnjak i Božić obilježiti u krugu obitelji.

Uz benefit pružanja neradnih dana tijekom blagdana, važno je istaknuti i kako McDonald's kontinuirano investira u djelatnike kroz stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme, bonus sustave, prilike za stručno usavršavanje kroz treninge i edukacije te kontinuirano povećanje plaća, isplatu božićnice, dara za dijete i ostalih nagrada.

Tako je McDonald's ove godine nastavio s praksom povećanja plaće koja kontinuirano raste, a od studenog je u prosjeku djelatnicima povećana za 13 posto. Dodatno, ove godine povećani su i iznosi naknada za topli obrok, iznos božićnice kao i iznos studentskih stipendija.

Odluka o neradnom Badnjaku odnosi se na sve McDonald’s restorane, uz izuzetak da će restorani u sklopu četiri hrvatska trgovačka centra ostati otvoreni zbog ugovornih obveza, ali će raditi prema skraćenom radnom vremenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene