Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBITNIK VIŠESTRUKIH PRIZNANJA

Poznati američki voditelj hospitaliziran zbog COVID-19: Imao je nekoliko srčanih udara, a boluje od dijabetesa i raka pluća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legendarni američki televizijski voditelj Larry King pozitivan je na koronavirus te se liječi u bolnici u Los Angelesu već više od tjedan dana, prenosi u nedjelju BBC.

Izvori bliski njegovoj obitelji rekli su ABC Newsu i CNN-u za koji je radio 25 godina da se više od tjedan dana nalazi u medicinskom centru Cedars Sinai.

U karijeri koja se proteže na više od 60 godina, King (87) je dobitnik višestrukih priznanja, uključujući i dvije Peabody nagrade i jedan Emmy.

Proteklih godina imao je više zdravstvenih problema. Boluje od dijabetesa, imao je nekoliko srčanih udara, te rak pluća.

Nisu poznati detalji o njegovu trenutnom zdravstvenom stanju, dodaje BBC.

"Larry se borio s više zdravstvenih problema u nekoliko proteklih godina, a i s ovim se snažno bori, on je junak", rekao je izvor CNN-u.

Vijest o njegovoj hospitalizaciji prvi je objavio medij Showbiz 411, 1. siječnja, kad je rečeno da se liječi u izolaciji te da mu nitko ne može doći u posjet, uključivo ni obitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUKOBILI SE S POLICIJOM Ništa korona: Više od 2500 tisuće ljudi danima na ilegalnoj zabavi

King je stekao slavu 70-ih sa svojim radijskim programom The Larry King Show, na komercijalnoj radijskoj mreži Mutual Broadcasting System.

Potom je bio domaćin Larry King Livea na CNN-u, između 1985. i 2010. godine, intervjuirajući mnoge goste, uključujući političare, sportaše, te poznate osobe iz industrije zabave.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 3 IZ MINUTE U MINUTU U Hrvatskoj zabilježeno 696 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je 56 osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 42 POSTO MANJE PROMETA U 2020. manje letova i fatalnih nesreća, ali više žrtava od godine prije

Gosti su mu bili svi američki predsjednici od 1974., nekadašnji palestinski čelnik Jaser Arafat, ruski predsjednik Vladimir Putin, kao i zvijezde Frank Sinatra, Marlon Brando i Barbra Streisand.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene