Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba s drugim valom

Epidemija užasa u Indiji: Dvojica uhićena nakon što je objavljena snimka na kojoj umrlog s koronom bacaju u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se u medijima proširila snimka muškaraca koji u opremi za zaštitu od korone bacaju tijeku u rijeku Rapti u državi Uttar Pradesh, policija ih je pronašla i uhitila.

Policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su snimljeni kako tijelo preminulog u epidemiji korone bacaju u rijeku Rapti u državi Uttar Pradesh. Dvojica mladića tijelo bacaju u rijeku s mosta Sisai Ghat, a jedan od njih odjeven je u zaštitno odijelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Slika nije dostupna SVE VIŠE ZARAŽENIH U strahu od zaraze počeli cijepiti djecu: Od ranog jutra tisuće u redovima pred školama

Incident se navodno dogodio u subotu navečer u gradu Balrampuru. Video se proširio društvenim mrežama i u medijima.

Napominjemo da je video uznemirujuć, no možete ga pogledati na linku portala India Today.

Dvojica uhićenih identificirani su kao Sanjay Kumar i Manoj Kumar. Protiv njih je pokrenuta istraga. Policija je objavila identitet i preminule osobe, a radi se o lokalnom stanovniku.

Lokalni medicinski službenik priopćio je da je preminuli muškarac 25. svibnja primljen u bolnicu, nakon što je testiran pozitivno na koronu. Preminuo je tri dana kasnije dok je bio hospitaliziran. Tijelo je predano obitelji na kremaciju, no oni su ga bacili u rijeku.

Incident koji je šokirao javnost dogodio se dva tjedna nakon što je viđeno kako nekoliko tijela plutaju rijekama u Biharu i Uttar Pradeshu usred vrhunca drugog vala epidemije koronavirusa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene