Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima puno posla i obveza

Kerum zamrznuo mandat u Banovini: "Članovi novog Gradskog vijeća nisu moj nivo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji gradonačelnik Splita i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum zamrznuo je mandat u splitskom Gradskom vijeću i splitsko-dalmatinskoj županijskoj skupštini.

Keruma će u gradskom vijeću zamijeniti Lidija Bekavac, a u županijskoj skupštini Petroslav Sapunar.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Slika nije dostupna Iz Kerumovog HGS-a Jure Šundov izabran za predsjednika splitskog Gradskog vijeća

Novinarima je rekao da ima puno poslova i obveza svih vrsta. Kako je ocijenio, uz svu čast svim članovima novog gradskog vijeća oni nisu njegov nivo "da se s njima gubi".

Podsjetimo, Kerum je u utrci za splitskog gradonačelnika izgubio već u prvom krugu. U izbornoj noći nakon objave rezultata izlaznih anketa poručio je da je presretan te kako se više neće kandidirati.

Na pitanje je li mu laknulo što nije ušao u drugi krug, odgovorio je da mu je laknulo jer neće "izgubiti dodatnih 15 dana".

"Da sam ušao u drugi krug, 15 dana bih se ponovo satra, patila bi mi gradilišta, moj biznis. Moj posao, a za 15 dana bi opet napravili ono što su napravili. Ovako mi je super. Sutra ujutro ja udaram u 7 sati na baušteli, ja radim, betoniram", kazao je nimalo razočarani Kerum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene