Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavidna figura

Kako je ministar Marić postao tema dana nakon cijepljenja: ''Najvažnije da se što prije vratimo na sportska borilišta''

Ministar financija Zdravko Marić pokazao je zavidne mišiće na cijepljenju protiv koronavirusa. Otkrio je i koliko je sklekova napravio prije cijepljenja.

Članovi Vlade cijepili su se danas protiv koronavirusa. Među onima koji su primili cjepivo bio je i ministar financija Zdravko Marić, koji je sve iznenadio isklesanom figurom.

Pročitajte i ovo Zdravko Marić Na odmoru Prvi put otkako je otišao iz Vlade bivši ministar financija Marić pred kamerama: Otkrio je li našao posao Zdravko Marić - 1 DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV Zdravko Marić jučer ispitan u USKOK-u u svojstvu svjedoka u aferi Vjetroelektrane

Marić je skinuo sako i košulju i pokazao nabildane ruke i torzo, što nije prošlo nezapaženo. Na konferenciji za medije Marić nije mogao proći bez pitanja o svojim mišićima. Novinare je tako zanimalo koliko je napravio sklekova jutros prije cijepljenja.

''Jutros nisam'', nasmijao se ministar. ''Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta'', rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene