Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EasyJet ih povezuje pet puta tjedno

Zagreb i London od danas bliži nego ikad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb i London od danas bliži nego ikad. Startala je niskotarifna zrakoplovna veza koja će dvije metropole povezivati pet puta na tjedan za cijenu od tridesetak eura.

Uz zvuke škotskih gajdi i tradicionalni pozdrav vodenim topovima u zračnu je luku sletio prvi EasyJetov avion na liniji London- Gatwick-Zagreb, a s njime i turisti. 'Sjajno, dočekali su nas vodeni topvi, jako zabavno. Odmarat ćemo se ovdje ovaj vikend i pogledati neke kuće.Prvi put smo ovdje', rekla je jedna britanska turistica.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

>> Izravne linije SAD - Hrvatska mogu krenuti

Britanski veleposlanik dočekao je svoje zemljake i nada se da će koristi imati i Hrvatska i Ujedinjeno Kraljevstvo. 'Mnogi britanski turisti dolazit će upravo ovdje trošiti svoje teško zarađene funte, a nadam se da će i mnogi Hrvati svoje teško zarađene kune trošiti u Ujedinjenom Kraljevstvu', rekao je veleposlanik David Blant.

Linija koja će Zagreb i London povezivati pet puta na tjedan turistički je iznimno važna. 'Sam podatak da sa londonskih aerodroma polijeće preko 110 milijuna putnika govori koliko je to tržište značajno kao i dolazak kompanije koja mjesečno preveze 4,5 mlijuna putnika', rekao je Tonči Peović, direktor Zračne luke Zagreb.

U ovoj niskotarifnoj kompaniji kažu da su vrlo zadovoljni našim tržištem. Zadovoljni su i naši turistički djelatnici jer, što je više zrakoplovnih linija, to smo bliži potencijalnim turistima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene