Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto Damira Krstičevića

Za nacionalnu sigurnost Vlada zadužila Davora Božinovića, preuzima čelnu funkciju Savjeta za koordinaciju sigurnosnih agencija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto Damira Krstičevića koji je podnio ostavku na dužnost ministra obrane, Vlada je u četvrtak za nacionanu sigurnost zadužila ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića koji time preuzima i funkciju na čelu Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija.

Vlada je u četvrtak ministra unutarnjih poslova Davora Božinović zadužila za nacionalnu sigurnost. Time on preuzima i funkciju na čelu Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije" Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

Sandra Kantolić imenovana je vršiteljicom dužnosti predsjednika Službeničkog suda iz reda imenovanih članova umjesto dosadašnje predsjednice Ivane Čalić koja je preminula, stoji u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

Zlatku Ilaku dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, do provedbe javnog natječaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene