Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šale i smicalice

VIDEO: Tko je kome smjestio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestala umjetnička zbirka lepoglavske čipke. U samo nekoliko minuta odneseni su primjerci vrijedni oko stotinu tisuća kuna.

Sve je pod kontrolom, a čipke su na broju. Bila je to samo prvotravanjska šala koju je svojoj kolegici priredio Dražen iz Bednje. Premda iznenađena, Karmen Šoštarić, voditeljica galerije, nije se dala smesti. Ruke jesu zadrhtale, ali znala je da je netko zafrkava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvoaprilske šale preplavile medije Slika nije dostupna Slovenija: Piranski incidenti u prvotravanjskim šalama

Neke su to od šala koje su naši sugovornici pripremili svojim prijateljima, kolegama i slušateljima. Tako je na radio Ivancu u istom tom mjestu, podijeljena nagrada. Koristenje novog 'zelenog' traktora na rok od šest mjeseci. Jedino što su slušatelji morali odgovoriti je naslov pjesme i izvodač koju je za njih pripremio radijski voditelj Tomislav Pecek.

Najbrži je bio Mirko iz mjesta Stažnjevec. U roku od 15 minuta se javio u studio. No dočekali ga nisu ključevi, već uistinu zeleni traktor. Plastična igračka kupljena u susjednoj trgovini po cijeni od 9,99 kuna. Bez ljutnje i sa osmijehom na licu, preuzeo je svoju nagradu i nasmijao se.

Takve se šale često 'prodaju'. Osobito veselo je u studentskim domovima. Ekipa studenata je tako nasamarila kolegu i otuđila mu vrijedne stvari iz sobe, a ostatak razbacala po cijeloj prostoriji. Izrazi lica Denisa Lipovca i njegove djevojke Anđe, pokazali su da su ih prijatelji uistinu dobro presli.

Nitko od njih nije zamjerio, niti se naljutio. Kažu, sve je to šala koja život čini zanimljivijim. Spremit će i oni, možda već danas, ipak je prigodan dan, neku slatku smicalicu prijateljima koji su ih iznenadili. Kao je sve izgledlao možete pogledati u priloženom prilogu magazina Provjereno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene